Welcome message – Prof. Ioan Nedelcu Written by bob on Sunday November 17th, 2019

Stimati Colegi,

Medicina Estetica si Medicina  Antiaging  sunt termeni care au in comun dorinta din totdeauna a oamenilor de a arata mai bine, de a intarzia imbatrinirea si de a trai mai mult si mai sanatos, concomitent cu speranta de a gasi acele cai si mijloace prin care sa ne putem imbolnavi cat mai rar si sa ne putem insanatosi cat mai repede si prin utilizarea de  mijloace cat mai eficiente si mai fiziologice.

Daca , in esenta,   estetica medicala nu este nimic altceva decat incercarea de “ a pacali ochiul” pentru a recepta o imagine mai spectaculoasa, mai aspectuoasa, mai tanara si/sau mai frumoasa,   antiaging-ul reprezinta incercarea de a aborda holistic organismul,luand in consideratie toate organele, tesuturile si functiile interconectate  in scopul de a reduceviteza de imbatranire si a spori randamentul lor metabolic, functional si de crestere a sperantei de  viata. Este necesara abordarea  fiecarui  organ separat dar si tutoror organelor impreuna deoarece, in ultima instanta, speranta de  viata a unui organism viu este egala cu speranta de  viata a celui mai putin performant organ din corp si asupra acelui organ trebie sa ne concentram eforturile.

Medicina esteteica a fost permanent cu un pas inainte in alegerile pacientilor nostrii deoarece rezultatele tehnicilor de estetica medicala  “ se vad imediat “ sau la putin timp dupa efectuarea procedurii. Pentru medicina Antiaging este nevoie de imbinarea a numerosi factori : cunoasterea foarte amanuntita a fiziologiei fiecarei celule,tesut si organ; este nevoie de explorari complexe si de o pregatire de tip enciclopedica practicianului antiaging; este nevoie de laboratoare performante  care sa asigure explorari de mare finite si complexitate; este nevoie de terapii lungi, costisitoare si al caror efect se poate constata doar in decursul anilor , atunci cand, la un moment dat, beneficiarul va constata ca arata mai tanar, este mai agil,  mai sanatos cu mai multe performante sociale, afective si financiaresi cu mai multa pofta de viata decat colegii sai de  generatie.

Congresul  din anul 2019, al Asociatiei Romane de Medicina Anti Aging va reprezenta un moment marcant pentru evolutia acestei specialitati in Romania. Specialistii de renume international,  invitati la  congres,vo raduce in fata dumneavoastra cele mai noi tehnici, metode, aparate si abordari in domeniul Esteticii medicale si Anti Aging-ului , oferindu-va posibilitatea  de a fi la curent cu toate noutatile, tendintele si reusitele din domeniu. Participand la a congresul  AMAA din 2019 va veti instrui intr-un domeniu de maxima noutate si veti dobandi informatii, abilitati si expertiza pentru  a creste nivelul performantelor dumneavoastra si sporirii beneficiilor pentru pacientii dumneavoastra si pentru clinicile si/sau cabinetele  in  care lucrati.

Va asteptam sa fiti alaturi de noi la  congresul AMMA 2019, asigurandu-va ca fiecare va gasi aici ceea ce si-a  dorit si la cel mai inalt nivel  profesional in domeniul Esteticii Medicale si al AntiAging-ului.

Al Dumneavosatra,

                                               Prof. Dr. Ioan Nedelcu

        Presedinte al Anti-aging Medicine, Corrective Dermatology and Aesthetic Medicine Conference”

         Presedinte la Congresului Medical Anti-Aging

         Presedinte Comitet stiintific al Congres Anti-Aging si AA Medicine Conference

         Vicepresedinte AMAA 

         Membru al Academiei Americane de Dermatologie

         Membru al Academiei Europene de Dermatologie si Venerologie   

Leave a Reply