Dragi colegi si parteneri,

 

Am deosebita placere si marea bucurie de a va invita sa luati parte alaturi de noi in perioada 05-07 mai 2017, la  al “ IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging “, eveniment de referinta pentru lumea medicala din aceasta parte a Europei.

 

Cu aceasta ocazie, cu sprijinul unei gazde speciale – World Trade Center – Hotel Pullman, Bucuresti, ne propunem sa organizam un eveniment memorabil din punct de vedere stiintific, logistic si expozitional. Congresul se diferentiaza fata de alte manifestari medicale prin abordarea medicinei anti-aging bazata pe dovezi,  prezentari stiintifice asociate cu work-shop-uri live transmise integral on-line .

Sustinerea internationala a evenimentului de catre A4M (American Association of Anti-Aging Medicine),prin bunavointa d-ului Dr. Robert M. Goldman M.D.,D.O.,F.A.A.S.P, Fondator si Presedintele Board-ului A4M, reputatia profesionala si stiintifica a celor ce vor sustine prezentari si workshop-uri, logistica pusa in miscare,resursele materiale si umane de care va beneficia acest eveniment, numele si renumele expozantilor sunt confirmari ale unui mediu propice schimbului de informatie si experienta tehnica, stiintifica si umana pe intreaga durata a celui de al „IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging-2017”

Unul dintre presedintii de onoare ai Congresului este  Prof. doctor. Tiberiu Bratu, unul dintre cei mai importanti medici chirurgi plasticieni din Romania, membru al Academiei Europene de Chirurgie Estetica si prim-vicepresedinte al Asociatiei Plasticienilor din Romania.

 

Pentru editia din 2017 ne propunem sa continuam traditia taxelor modice pentru participare la evenimentul din Romania comparativ cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul stiintific si asociatia noastra propunand o schimbare radicala in abordarea medicinei anti-aging atat din partea practicienilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatura, tehnici, tehnologii si materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate in ascensiune.

 

Abordarea sociala (medicina anti-aging fenomen si manifestare sociala) duce aceasta specializare dincolo de tendinte, curente si moda, transformand medicina anti-aging in necesitate sociala cu implicatii majore in calitatea vietii si in performanta individuala.

 

Odata lansata aceasta provocare, astept cu nerabdare sa fim impreuna partasi la acest eveniment de traditie pentru medicina din Romania si nu numai.

 

Va imbratisez cu drag,

 

Dr. Dimitrie Bogdan Niculae

Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging

CEO Lasermed Group

Vice-Presedinte fundatia Pro-laser

Vicepresedinte ESAAM

Membru in Comisia Medicala A4M

 

P.S : Persoana de contact : Stefan Mocanu 0730.565.430

www.congresantiaging.ro