INVITATIE

SINCLAIR  MASTER – CLASS   & HANDS-ON

Combinatia perfecta intre acid hialuronic si  biostimulator de colagen

 PerfectHA si ELLANSE

Data: 11.05.2018

Interval orar: 9.30-13.30

 Precongres

Sala GOGA din incinta hotel CARO

 

Traineri :

                                Dr. Bogdan Dimitrie NICULAE                                

Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging

Medic Specialist Dermato-Venerolog

Membru in Comisia Stiintifica a American Anti-Aging Medicine Association ( A4M) Membru al Harvard Postgraduate Association

  Dr. Gabriel BALCANGIU

Medic Specialist Dermato-Venerolog

Secretar general al Asociatiei Romane de Medicina Anti-Aging

Dr. Alex KARKHI

Medic specialist Implantologie Orala

Lector si trainer acreditat Asociatia Romana de Medicina Anti-Aging

Tematica si obiectivele abordate:

 • “ Stimulatorul de colagen nr 1 in lume  cu remanenta  de pana la 4 ani ”
 • Notiuni de anatomie faciala in respect pentru zonele de interes pentru injectari
 • Tehnici moderne de injectare cu diferentiere intre ac si canula
 • Corectia ridurilor, injectari la nivelul ariei perioculare pentru cearcane,  volumetria-remodelarea fetei, augumentarea buzelor si conturarea lor, regenerarea cutanata
 • Avantajele injectarii tratamentelor complexe  cu Ellanse si Perfectha
 • Stay safe cu doze recomandate
 • Prevenirea si managementul complicatiilor.
 • Hands on.

Structura curs:

– Parte teoretica – sustinuta de Lector

– Hands-on – cursantii vor aplica  pe model propriu sub supravegherea Lectorului ( cu preanscriere prealaba)

Taxa participare:

Pachetul de training va contine:

O cutie 2  ml Ellanse ®,din care 1 ml  se va  injecta pe #model   1 ml de utilizat in cabinet

1 cutie Perfectha

Ice Pack pentru utilizare in cabinet in timpul injectarilor

Markere speciale pentru marcajele din timpul procedurilor, de diverse culori

299 Euro (TVA inclus)

Factura se va emite in lei, la cursul BNR leu-euro din ziua facturarii. Plata se poate face prin OP in contul mentionat pe factura sau numerar, pe baza de chitanta.

RSVP: Ruxandra Scarlat

                               Telefon: 0720404505 ; Email office.ro@globalaesthetics.net

 

 

 

 

 

Bogdan-Dimitrie Niculae, românul premiat în Las Vegas alături de Don ”The Dragon” Wilson și Arnold Schwarzenegger

Un român a intrat în istoria faimoasei galerii ”International Sports Hall of Fame Award” și a fost premiat alături de regii filmelor de acțiune, Don ”The Dragon” Wilson și Arnold Schwarzenegger.

Doctorul Bogdan-Dimitrie Niculae s-a întors din Las Vegas cu un premiu unic acordat de Robert Goldman, președinte al ISHOF și celebru atlet de ”Cartea Recordurilor”. Cândva cel mai puternic om de pe planetă, Goldman l-a premiat pe român pentru contribuția profesională adusă la păstrarea imaginii vedetelor cinematografiei hollywoodiene.

Gala, care a avut loc la celebrul cazinou și hotel Venetian din Las Vegas, la încheierea celui de-al 25-lea Congres al American Academy of Anti-Aging Medicine (Academia Americană de Medicină Anti-îmbătrânire și Regenerare), s-a bucurat de prezența a 6.000 de personalități ale lumii medicale de pe întreg mapamondul. La evenimentul jubiliar au fost prezente și marile vedete din lumea artelor marțiale și a filmelor de acțiune, multe dintre ele neschimbate de aproape două decenii, grație medicinei regenerative, al cărei pricipal promotor în România este doctorul Bogdan-Dimitrie Niculae.

La gala în care a fost premiat românul, singurul omagiat la ”International Sports Hall of Fame Award”, dar și la party-ul de încheiere au participat multe din stelele cinematografiei, majoritatea foști campioni de arte marțiale și alte sporturi de contact, iconuri care prin rolurile lor au încurajat către sport milioane de persoane. Printre aceștia îi amintim pe: Jai White, Arnold  Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Cynthia Rothrock, Samuel Kwok, Daisy ”The Lady” Lang (fostă campioană la box), Harry Mok, Ewart Chin, Randy Couture (campion mondial UFC) şifaimosul Don „The Dragon’ Wilson (FOTO)

Fost sportiv, practicant de arte marțiale și susținător al multor sportivi români ce urcă în ring, dr. Bogdan-Dimitrie Niculae este membru conferențiar al prestigioasei Universități Harvard (Statele Unite), al cărei absolvent este, dar și al mai multor societăți medicale de renume mondial,precum și președintele Asociației Românești de Medicină Anti-Îmbătrânire și organizatorul celui mai important congres de profil pe plan național.

Cel care a fondat American Academy of Anti-Aging Medicine, fost atlet, campion mondial, dr. Robert Goldman, a intrat în ”Cartea Recordurilor” de nu mai puțin de 20 de ori, în care și-a demonstrat forța fizică.

 

 

INVITATIE WORKSHOP HANDS-ON

 

 

NEAUVIA ORGANIC, cea mai pura si mai inovativa forma de acid hialuronic disponibila in prezent, pentru tratamente estetice combinate”

                                     Data: 25.11.2017

                      Locatie: Sala Gala 1, Cladirea Zepter

              Bd. Unirii, Nr. 70, bl. J4, etaj 1, Sector 3, Bucuresti.

                                   Structura Curs:

10.00-13.00 : SEMINAR intrarea este libera.

13.30-18.00 : HANDS ON pentru persoanele care au achitat taxa de participare.

Participarea la HANDS ON este limitata la max 15 cursanti, cate 5 de fiecare lector, numai acestia vor primi in urma achitarii taxei de participare cate 5 fillere Neauvia.

Fiecare cursant va veni cu un model si va folosi 1ml de acid hialuronic pentru injectare din produsele primite.

Traineri:

Dr. Bogdan Dimitrie NICULAE

Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging

Medic Specialist Dermato-Venerolog

Membru in Comisia Stiintifica a American Anti-Aging Medicine Association ( A4M)

Membru al Harvard Postgraduate Association

Dr. Gabriel Balcangiu

Medic Specialist Dermato-Venerolog

Secretar general al Asociatiei Romane de Medicina Anti-Aging

Dr. Alex Karkhi

Medic Specialist Implantologie Orala

Membru al Asociatiei Americane de Medicina Anti-Aging A4M

Tematica si obiectivele abordate:

 • Neauvia Organic cea mai pura si mai inovativa forma de acid hialuronic disponibila in prezent, pentru tratamente estetice combinat

    – Corectii faciale (pometi, Barbie, buze etc) si refacerea volumelor pierdute; corectii riduri fine, medii si profunde.

 • Reconturarea facial si rinoplastia non invaziva.
 • Tehnici de injectare Neauvia Organic clasice si revolutionare cu ac retrograde si anterograd, cu canula retrograde si anterograd si vector lifting.

Beneficiile Cursantilor

Taxa include 1 ml acid hialuronic utilizat de cursanti in timpul injectarii , cat si 4 ml de HA care se pot injecta in cabinetele proprii, aducand cursantului un beneficiu de 800-1000 Euro (200-250 euro /ml).

 • 5 fillere Neauvia Organic la alegere cu exceptia Hydro Deluxe 2×2.5 ml.

In cadrul Hands On se va oferi gratuit o masa de pranz si cofee break.

Participantii la cursul Hands On vor primi la final o diploma creditata cu 5 puncte EMC.

Taxa participare: 360 euro, TVA inclus.

Platile vor fi efectuate in contul RO75RZBRooooo60017637523 deschis la agentia Raiffeisen Bank– Pipera, in LEI la cursul BNR din ziua platii. Beneficiar Mezo Factor SRL, CUI RO:34402622.

Detalii plata : inscriere participare curs fillere dermal.

Termenul-limita pentru inscriere si plata a taxei de participare: 24 octombrie 2017 iar locurile sunt limitate.

RSVP: Rodica Stefan – Director de vanzari Neauvia Organic Romania

Telefon 0723.351.780 Email : neauvia.romania@gmail.com

 

 

Stimati colegi si parteneri,

 

Am deosebita placere si marea bucurie de a va invita sa luati parte alaturi de noi in perioada 11-13 mai 2018, la  “Al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2018”, manifestare devenita traditie si referinta in lumea medicala, atat pentru Romania cat si la nivel mondial.

Cu aceasta ocazie, in incercarea noastra de a creste de la an la an calitatea organizarii,  am increditat serviciile de gazda profesionista echipei speciale de la Hotel CARO Bucuresti;

Pentru aceasta editie aniversara ne propunem sa crestem nivelul stiintific si tehnologic cu care ati fost obisnuiti pentru a crea un eveniment memorabil din punct de vedere stiintific, logistic si expozitional.

Vom continua sa premiem realizarile de exceptie ale companiilor din industria Anti-Aging din Romania prin organizarea competitiei  Anti-Aging Trophy.

Sustinerea internationala a evenimentului, reputatia profesionala si stiintifica a celor ce vor sustine prezentari si workshop-uri, logistica pusa in miscare, resursele materiale si umane de care va beneficia acest eveniment, numele si renumele expozantilor sunt confirmari ale unui mediu propice schimbului de informatie si experienta tehnica, stiintifica si umana pe intreaga durata a manifestarii.

Pentru editia din 2018 ne propunem sa continuam traditia taxelor modice pentru participare la evenimentul din Romania comparativ cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul stiintific si asociatia noastra promovand o abordare mai deschisa a acestei ramuri medicale (medicina anti-aging) atat din partea practicienilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatura, tehnici, tehnologii si materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate in progres si dezvoltare continua.

Noutatea editiei a X-a a Congresului Medical Anti-Aging, o constituie lansarea platformei  Silent Auction  unde se vor putea  achizitiona produse medicale la preturi speciale.

Abordarea sociala (medicina anti-aging fenomen si manifestare sociala) duce aceasta specializare dincolo de tendinte, curente si moda, transformand medicina anti-aging in necesitate sociala cu implicatii majore in calitatea vietii si in performanta individuala.

Si pentru “Al X-lea Congres de Medicina Anti-Aging – 2018” ne propunem sa obtinem din partea Colegiului Medicilor din Romania un numar de credite EMC demn de o astfel de manifestare stiintifica.

Odata lansata aceasta provocare, astept cu narabdare sa fim impreuna partasi la acest eveniment de traditie pentru medicina din Romania si nu numai.

Cu drag,

Dr. Dimitrie Bogdan Niculae

Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging

CEO Lasermed Group

Vice-Presedinte fundatia Pro-laser

Vicepresedinte ESAAM

AL IX-LEA CONGRES DE MEDICINA ANTI-AGING

5 – 7 MAI 2017
WORLD TRADE CENTER (HOTEL PULLMAN) – BUCURESTI

SALA MEXICO , VINERI 5 MAI
CURS PRE CONGRES : Conturare faciala, lipoliza asistata laser si rejuvenare genitala*
09.00-09.30 – Inregistrare Curs

09.30-11.00Microliposculptura solutia eficienta pentru indepartarea grasimii, remodelare corporala, corectarea asimetriilor (barbie, brate, abdomen, solduri, coapse, fese, genunchi, pseudo ginecomastie)
– Conturare faciala
– ENDOLIFT (lifting non chirurgical pentru fata si gat) – tehnica minim-invaziva care presupune introducerea in piele a unei fibre optice la fel de fina ca un fir de par, prin care se stimuleaza tesuturile, se permite restructurarea dermului din interior, se distruge grasimea si se determina remodelarea pielii
Speaker: Dr. Gad Renert – Demo LIVE

11.00-12.30 – Microliposculptura
– ENDOLIFT (lifting non chirurgical pentru fata si gat)
– Blefaroplastia pleoapei inferioare
– Tratamentul definitiv al hiperhidrozei axilare
Speakeri: Dr. Lucian Popa/Dr. Raid Issa – Demo LIVE

12.30-13.15 – LUNCH

13.30 – 14.00 – Inregistrare participanti congres

13.15-16.35 – LADYLIFT – because femininity is timeless este una dintre cele mai noi si inovative tehnici ce combina actiunea laserului infrarosu si un dispozitiv special ce are ca scop rejuvenarea genitala prin accelerarea producerii si remodelarii colagenului mucoasei
Speaker: Dr. Danilo Dodero – Demo LIVE

16.35-17.00 – Rejuvenarea organelor sexuale masculine si feminine cu PRP/Priapus shot si O shot
Speakeri: Dr. Bogdan Niculae/Dr. Isam Al Jashi
* Curs cu preinscriere organizat de CD Beauty si este creditat cu certificat si puncte EMC.
Informatii suplimentare gasiti pe pagina de web www.mesoestetic.ro sau la telefon 0744.674.103.

SALA NEW YORK AUDITORIUM , VINERI 5 MAI

13.30-14.00 – Inregistrare participanti Congres

14.00-14.10 – Anti-Aging Congres Opening
Speaker: Prof. Dr. Tiberiu Bratu / Dr. Bogdan Niculae

14.10-15.05 – Blefaroplastie non-invaziva si alte micro interventii estetice fara hemoragii, cu dispozitivul E.A.S.T.
Speakeri: Dr. Ioannis Ntountas/Dr. Katia Chaita/Panagiotis Fotiadis

15.10-16.50 – Tehnici dermato estetice combinate : Botulinium Toxin and Fillers in the upper face and midface
Speakeri: Dr. Panagis Georgiou / Dr. Ioannis Dalianoudis/ Dr. Bogdan Niculae/ Dr. Ovidiu Fiti

17.00-17.40 – Redermalization. Unique combination of succinic and hyaluronic acids: an unsuspected metabolic effect of succinate determines prolonged efficacy in anti-age treatment by restoring electron flow into respiratory complex III under hypoxic conditions
Speaker: Dr. Meskhi Ilia

SALA NEW YORK AUDITORIUM , SAMBATA 6 MAI

08.30-09.00 – Inregistrare participanti Congres

09.00-09.20 – Celulele stem adipoase ( ADSC) in terapia dermatologica si estetica
Speaker: Prof. Dr. Ioan Nedelcu

09.25-10.05 – The use of Bioptron Light Technology in Aesthetic and Anti-Ageing Medicine
Speaker: Marija Rakonjac

10.10-11.00 – Liftingul facial nechirurgical si blefaroplastia pleoapei inferioare cu laserele EUFOTON
Speaker: Dr. Gad Renert

11.10-12.00 – Naturally Restylane – Autentic, Natural, Increzator. Un brand de succes intr-o prezentare noua. Peste 30 de milioane de tratamente sigure si eficiente in intreaga lume
Speaker: Dr. Francesca De Angelis

12.10-13.00 – New 2nd generation of Hyaluronic Acid dermal fillers NEAUVIA ORGANIC
Speaker: Prof. Dr. Nicola Zerbinati

13.05-14.30 – Inovatie in protocolul de tratament injectabil dedicat calitatii pielii. Integrarea Juvederm Volite, un produs unic dedicat netezirii, hidratarii si elasticitatii pielii, in familia Vycross
Speaker: Dr. Sykianakis Dimitrios

14.30-15.00 – Lunch

15.00-15.45 – Terapia anti-aging globala cu SUNEKOS®, noua generatie pentru biorevitalizarea cutanata si regenerarea dermo-epidermica
Speaker: Dr. Dan Stoica/Dr. Bogdan Niculae

15.50-16.05 – Utilizarea combinată a APT-ului cu PRF-Matrix, la pacientele cu pierderea volumului tesaturilor moi ale fetei
Speaker: Dr. Valeria Bulat

16.10-17.00  – Modern and non-invasive treatment PLASMA IQ
Speaker: Prof. Dr. Nicola Zerbinati

17.05-17.55  – Unicul echipament de rejuvenare vaginala nonevaziva BTL Protégé INTIMA
Speakeri: Jaye Bird Egerton/Dr. Sebastian Pop

21.00. – Gala Dinner – RITUAL BISTRO

SALA DARCLEE, SAMBATA 6 MAI

08.30-09.00 – Inregistrare participanti Congres

09.00-09.50 – Megapulse HF FRAXX-Smartshot /New wave in tratamentele regenerative si chirurgicale ale pielii
Speaker: Dr. Lucian Popa

09.55-10.50 – Noile tehnici Aptos in tratamentele Anti Aging
Speaker: Dr. Konstantin Sulamanidze

10.50-11.20 – ELLANSE – A new long lasting tailor-made bioresorbable collagen stimulator for wrinkles and skin folds
Speaker: Dr. Bogdan Niculae/Dr. Alex Karkhi

11.25-11.40 – Abordari Europene in studiul biomarkerilor imbatranirii umane
Speaker: Prof. Dr. Daniela Gradinaru

11.45-12.00 – Bone aging and age-related muscle decline (sarcopenia): from pathogenic pathways to facts of life
Speaker: Dr. Mara Carsote

12.05-13.00 – Break

13.10-13.25 – SCULPTOR- Cel mai innovator aparat din industria estetica
Speaker: Sorina Bratu

13.30-13.45 – Periocular and tear through correction: From injectables to surgery

13.45-14.00 – Adjuvant therapies, primary, secondary and reconstructive rhinoplasty. An algorithm for approaching nasal aesthetics improvement

14.05-14.30 – Mini, full, extended and belt abdominoplasty. How we treat truncal laxity
Speakeri: Dr. Panagis Georgiou / Dr.Ioannis Dalianoudis

14.30-15.00 – Lunch

15.00-15.55 – Laserul lipolitic in terapiile de slabire. Studiu clinic Eximia HR77 Platinum
– Noutati in terapiile de rejuvenare faciala. Studiu clinic Adeline Star
Speaker: Dr. Catalin Enachescu

16.00-16.55 – Esenta perfectiunii in terapia cu lumina intens pulsata BTL Exilite& o revolutie in tehnologia laserului terapeutic BTL HILL 12 W
Speakeri: Dr. Gabriel Balcangiu/Dr. Bogdan Niculae/Dr. Bogdan Savu

17.00-17.30 – Regenera protocol for the treatment of androgenetic alopecia
Speaker: Dr. Jose Miguel Casanova

17.35-18.25 – Biorevolumetria si liftingul facial cu ajutorul fillerelor cu acid hialuronic REGENYAL BIOEXPANDER si al firelor resorbabile
Speaker: Dr. Gabriel Balcangiu/Dr. Bogdan Niculae

SALA NEW YORK AUDITORIUM , DUMINICA 7 MAI

08.30-09.00 – Inregistrare participanti

09.15-10.15 – Tratarea cearcanelor si inestetismelor corporale cu ajutorul mezocarboxiterapiei cu Mesoestetic MCT INJECTOR
Speakeri: Dr. Gabriel Balcangiu /Dr. Andra Stroescu

10.20-11.00 – Treatment methods of Cellulite and Fat deposits
Speaker: Dr. Roberto Amore

11.05-11.55 – Eficienta maxima in terapiile combinate: BTL X-Wave; BTL Vanquish Me si BTL Exilis Elite
Speaker: Dr. Gabriel Balcangiu

12.00-12.50 – Tehnici de reintinerire faciala cu microneedling si terapie LED Laser
Speaker: Sorina Bratu

12.55-13.15 – Implantul de par, ca abordare dermato-chirurgicala
Speaker: Dr. Irinel Nedelcu

13.00-13.45 – Inchidere congres si acordare diplome EMC

SALA DARCLEE, DUMINICA 7 MAI

12.30-13.30 – Proceduri faciale si corporale cu fire resorbabile LFL.
Speakeri: Dr. Bogdan Niculae / Dr. Ovidiu Fiti – DEMO LiveDragi colegi si parteneri,

 

Am deosebita placere si marea bucurie de a va invita sa luati parte alaturi de noi in perioada 05-07 mai 2017, la  al “ IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging “, eveniment de referinta pentru lumea medicala din aceasta parte a Europei.

 

Cu aceasta ocazie, cu sprijinul unei gazde speciale – World Trade Center – Hotel Pullman, Bucuresti, ne propunem sa organizam un eveniment memorabil din punct de vedere stiintific, logistic si expozitional. Congresul se diferentiaza fata de alte manifestari medicale prin abordarea medicinei anti-aging bazata pe dovezi,  prezentari stiintifice asociate cu work-shop-uri live transmise integral on-line .

Sustinerea internationala a evenimentului de catre A4M (American Association of Anti-Aging Medicine),prin bunavointa d-ului Dr. Robert M. Goldman M.D.,D.O.,F.A.A.S.P, Fondator si Presedintele Board-ului A4M, reputatia profesionala si stiintifica a celor ce vor sustine prezentari si workshop-uri, logistica pusa in miscare,resursele materiale si umane de care va beneficia acest eveniment, numele si renumele expozantilor sunt confirmari ale unui mediu propice schimbului de informatie si experienta tehnica, stiintifica si umana pe intreaga durata a celui de al „IX-lea Congres de Medicina Anti-Aging-2017”

Unul dintre presedintii de onoare ai Congresului este  Prof. doctor. Tiberiu Bratu, unul dintre cei mai importanti medici chirurgi plasticieni din Romania, membru al Academiei Europene de Chirurgie Estetica si prim-vicepresedinte al Asociatiei Plasticienilor din Romania.

 

Pentru editia din 2017 ne propunem sa continuam traditia taxelor modice pentru participare la evenimentul din Romania comparativ cu manifestari similare pe plan mondial, comitetul stiintific si asociatia noastra propunand o schimbare radicala in abordarea medicinei anti-aging atat din partea practicienilor dar mai ales din partea dezvoltatorilor de aparatura, tehnici, tehnologii si materiale dedicate acestei ramuri medicale aflate in ascensiune.

 

Abordarea sociala (medicina anti-aging fenomen si manifestare sociala) duce aceasta specializare dincolo de tendinte, curente si moda, transformand medicina anti-aging in necesitate sociala cu implicatii majore in calitatea vietii si in performanta individuala.

 

Odata lansata aceasta provocare, astept cu nerabdare sa fim impreuna partasi la acest eveniment de traditie pentru medicina din Romania si nu numai.

 

Va imbratisez cu drag,

 

Dr. Dimitrie Bogdan Niculae

Presedinte Asociatia Medicala Anti-Aging

CEO Lasermed Group

Vice-Presedinte fundatia Pro-laser

Vicepresedinte ESAAM

Membru in Comisia Medicala A4M

 

P.S : Persoana de contact : Stefan Mocanu 0730.565.430

www.congresantiaging.ro